Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Ring of fire

Maui is misschien wel het mooiste uit de serie zeer vulkanische eilanden, die als een reeks tropische paradijsjes midden in de Stille Oceaan liggen en samen Hawaii genoemd worden. Een rustig Hawaiiaans eiland met bosreservaten, vulkanische toppen, zandstranden en wandelpaden: Een van de hoogtepunten van dit paradijselijke eiland.is de Halealea krater op 3050 meter hoogte. Een kronkelende weg die stieil omhoog gaat leidt je erheen. Boven aangenomen heb je bij het uitkijkpunt een schitterend overzicht over deze ktater, die nog het meest weg heeft van een prachtig maanlandschap..

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

Dit antwoord is verwijderd.