KLANTENSERVICE

Via Meridiantravel.nl kunnen er verschillende abonnementen worden afgesloten. Hieronder de contactgegevens voor opzeggen, adreswijzigingen of andere vragen over een abonnement:

Abonnementenservice voor Reismagazine Meridian Travel 'De Mooiste Rondreizen'
Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA UITGEEST
Tel. +31 (0)251 – 257924

Cadeauabonnementen: Cadeauabonnementen stoppen automatisch na het ontvangen van het aantal aangegeven nummers. De ontvanger ontvangt een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van het cadeauabonnement.

De eerste abonnementsperiode: De eerste abonnementsperiode gaat u aan voor bepaalde tijd en kunt u ook niet tussentijds beëindigen. Indien u het abonnement aan het einde van deze periode wilt beëindigen, dan dienen wij uiterlijk 3 maanden voor het einde van de abonnementsperiode uw opzegging in ons bezit te hebben.

Abonnementen na de eerste abonnementsperiode: Abonnementen worden na de eerste abonnementsperiode omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij u tenminste 3 maanden voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode heeft opgezegd. Na de omzetting geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Langlopende abonnementen omzetten: Abonnementen die u aangaat met een looptijd van meer dan 12 maanden, worden na het einde van de geldende abonnementsperiode omgezet naar een abonnement dat eens per jaar wordt gefactureerd. Voor verdere informatie over deze omzetting, zie Abonnementen na de eerste abonnementsperiode. U bent gehouden voor de volledige duur van de abonnementsperiode en wordt beloond voor uw loyaliteit door middel van een korting of een welkomstgeschenk.

Opzeggen Opzeggen kan via www.aboland.nl, per post of per telefoon. De opzegtermijn vindt u in de voorwaarden hierboven. Als opzegdatum geldt de datum waarop uw opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien u hierom verzoekt, ontvangt u een bevestiging van uw opzegging met daarin de definitieve einddatum van uw abonnement.

Adreswijzigingen Adreswijzigingen kunt u doorgeven via www.aboland.nl, per post of per telefoon.

Overige vragen Overige vragen kunt u stellen op www.aboland.nl of neem telefonisch contact met Abonnementenland op.
Abonnementenland, Postbus 20, 1910 AA UITGEEST
Tel. +31 (0)251 – 257924

Abonnementenservice voor online abonnementen op Meridiantravel.nl
Het aangaan van een online abonnement voor de premium content op Meridiantravel.nl kan via de aanmeldpagina's op deze site. Een abonnement beëindigen kan je zelf doen op jouw profielpagina door het abonnement uit te zetten, of een mail te sturen naar klantenservice@meridiantravel.nl o.v.v. 'opzeggen abonnement'.

Meridian Travel