13033048097?profile=RESIZE_1200x

19 oktober 2024 - Stars, Stripes & Maple Leaves is een uitgave over zowel de Verenigde Staten als Canada. De 100 pagina's tellende glossy is niet te koop in de winkel maar wel exclusief te bestellen via onze webshop. De editie voor 2025 is zojuist verschenen en sinds heden verkrijgbaar. Lees hieronder meer over de inhoud van dit magazine. In deze uitgave onder meer een reportage over New England: In april van 2024 ben reisde Julian Wouters namens UStravel.nl | Canadatravel.nl naar het veelzijdige New England gereisd voor de Discover New England-beurs. 'Vanuit Boston trok ik dwars door de White Mountains in New Hampshire en de Green Mountains in Vermont en heb ik hier prachtige dingen mogen zien', aldus Julian.

America's finest & viral foods
Reizen door Amerika en Canada is niet alleen een visueel avontuur; het is ook een culinair feest. De diversiteit aan culturen en hun invloeden heeft geleid tot een ongelooflijk gevarieerde eetcultuur, met gerechten die net zo kleurrijk en spannend zijn als de landschappen.

13033048659?profile=RESIZE_1200x

Ontario & Quebec
Wereldberoemde watervallen, bossen en grote steden: daarvoor moet je in Oost-Canada zijn. We nemen je mee langs de Niagara Falls, Toronto en de prachtige natuur van Ontario en Québec. Voor wie zich graag een ‘local’ voelt tijdens het reizen hebben wij dé insidertips voor jou.

Wintersport in Banff National Park
Voor wie de latten, letterlijk, hoger wil leggen is er in Canada ook genoeg wintersport-vertier te vinden. We spreken met Steve Pampel, Sales Manager bij SkiBig3 in Banff National Park, om je alles te vertellen over waarom jouw volgende wintersportvakantie in de ‘Canadian Rockies’ moet zijn.

13033047887?profile=original
Bezoek een sportwedstrijd
Sport is in de Verenigde Staten en Canada een groot onderdeel van de cultuur. Een sportwedstrijd bezoeken tijdens je reis naar Amerika en/of Canada mag dan ook eigenlijk niet ontbreken!

13033048898?profile=original
Florida in de meivakantie
De Sunshine State met haar palmbomen, witte zandstranden, subtropische natuur en wereldberoemde pretparken is altijd een leuke bestemming, zowel in de winter als de zomer. Wist je dat het bij uitstek ook een ideale bestemming is voor de meivakantie?

13033050674?profile=original
Atlantic Canada
Menig reiziger spreekt vaak over Oost-Canada met de focus op Ontario en Québec, maar het prachtige Canada eindigt niet bij steden als Montreal en Québec.

Texas Hill Country
In juni 2024 organiseerde UStravel.nl een studiereis voor reisagenten in samenwerking met Condor Airlines en Travel Texas. In totaal werd er met een groep van 12 personen gereisd door het prachtige Hill Country in Texas met schitterende natuur, wijngaarden, en natuurlijk heerlijk eten.

Huwelijksreizen in Amerika & Canada
Wanneer je denkt aan een romantische huwelijksreis komen de kristalheldere wateren en witte zandstranden van de Malediven vaak als eerste in gedachten. Maar wat als wij je vertellen dat er tal van andere betoverende bestemmingen zijn die net zo romantisch en onvergetelijk zijn?

West-USA heeft het allemaal
Al eens aan een rondreis door Amerika gedacht met je gezin? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit fantastisch is om te doen. In de zomer van 2023 was het zover voor ons gezin, bestaande uit mijzelf, man en 2 zonen van toen 16 en 17 jaar.

American Slang
Een van de leukste aspecten van reizen is het ontdekken van de lokale cultuur, en taal speelt daarbij een grote rol. In Amerika en Canada hoor je veel lokale uitspraken en slang die je verblijf nóg boeiender maken.

Bestellen kan hier >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE