Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

zonsopkomst bij de 'Three Rondavels'

De Panoramaroute ligt in het noordoosten van Mpumalanga. Deze route voert je langs spectaculaire vergezichten en bijzondere natuurverschijnselen, zoals kletterende watervallen, diepe kloven, bijzondere rotsformaties en prachtige vergezichten. De 'Three Rondavels' is één van de mooiste uitzichtpunten. De plek dankt haar naam aan de rotsformatie met drie rotstorentjes die lijken op de traditionele ronde hutten die in dit gebied voorkomen. Het uitzicht van bovenaf is adembenemend bij zonsopkomst, maar het is ook zeker een aanrader om te voet in de kloof af te dalen. Daar gaat weer een hele andere wereld open met tropische begroeiing, vlinders, vogels, watervalletjes en heerlijke poelen om in te zwemmen tijdens deze pittige hike.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel