Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Ujjain

 Ujjain is gelegen aan de oevers van de heilige Kshipra  rivier die de locatie is voor de grootste spirituele gemeente ter wereld, de Kumbh Mela, die elke 12 jaar wordt gehouden. De stad is schitterend tijdens Simhast Kumbh, die miljoenen toegewijden van over de hele wereld aantrekt om een ​​duik te nemen in de Kshipra-rivier, in de overtuiging dat het hen van hun zonden zou verlossen. Er zijn veel muurschilderingen in de stad te vinden. Dit is er een aan de oever van de rivier.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

 • Wat een leuke foto is dit Margo! En echt iets voor jou met die mural erbij.

  • Ha Els wat leuk jou ook hier te zien. Ik hoop je snel in Briele te zien. Lieve groetjes, Margo

   • Ja ik zag op Columbus een berichtje van Jantine dat Meridian ook een community had. Dus dacht, laat ik dat eens proberen.

    En ja ik kijk ook uit naar Brielle; tot dan!

    Groetjes, Els

Dit antwoord is verwijderd.

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren