5800199496?profile=RESIZE_710xDe Aruba Tourism Authority introduceert een gloednieuwe boekingsgarantie om koppels in tijden van COVID-19 tegemoet te komen. De ‘Happily Ever After’ garantie stelt koppels die voor 2021 een bestemmingsbruiloft of huwelijksreis willen boeken in staat om dit zorgeloos te doen, zonder dat COVID-19 roet in het eten gooit.

Stelletjes die de liefde op het One happy island willen vieren kunnen bij een van de deelnemende hotels waar hun voorkeur naar uitgaat, met een gerust hart een boeking maken wetende dat het mogelijk is om de reis en/of het evenement tot een jaar na dato uit te stellen mocht de COVID-19 pandemie roet in het eten gooien. Wel moet men tot 30 dagen voor de betreffende datum annuleren, mocht het niet doorgaan.

"Met onze op maat gemaakte ‘Happily Ever After’ garantie kunnen wij mensen in tijden van onzekerheid de nodige geruststelling bieden. Nu kunnen koppels alsnog hun droombruiloft of huwelijksreis naar ons One happy island plannen,” aldus Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority.

Vanaf heden tot en met december 2020 kunnen koppels via www.aruba.com/HappilyEverAfter zien welke hotels en resorts op het eiland hieraan deelnemen. Dit zijn o.m.:
Amsterdam Manor Beach Resort
Aruba Ocean Villas
Boardwalk Boutique Hotel Aruba
Bucuti & Tara Beach Resort
Divi & Tamarijn Aruba All Inclusives
Manchebo Beach Resort & Spa
Renaissance Aruba Resort & Casino

Aruba is de ultieme Caribische bestemming voor romantiek. Het eiland ligt net buiten de orkaanzone en beschikt het hele jaar door over een gemiddelde temperatuur van 28 graden Celsius met een verkwikkende alomtegenwoordige passaatwind. Het eiland staat ook te boek als een van de LGBTQ-vriendelijkste bestemmingen in het Caribisch gebied. Kortom, op Aruba zijn alle koppels even welkom!

Stelletjes hebben een ruime keuze uit all-inclusive resorts, privé-villa’s, zogeheten ‘adults-only’ accommodaties, evenals een keur aan verschillende keukens, buitenactiviteiten en natuurlijk de schitterende kristalheldere zee en poederzachte witte zandstranden.

Zodra reisbeperkingen opgeheven worden, kijkt het eiland er reikhalzend naar uit om gasten te verwelkomen, inclusief koppels die voor 2020 een bruiloft of huwelijksreis op het One happy island gepland hadden.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE