De Vakantiebeurs als perfecte voorbereiding

12332841480?profile=original

Klaar voor een reis vol onvergetelijke avonturen? De Vakantiebeurs is jouw ticket naar de perfecte vakantie-ervaring! In één dag maak je een reis rond de wereld. Je ontdekt een schat aan organisaties, hotels en bestemmingen die je optimaal voorbereiden op jouw droomvakantie. Laat je inspireren, verdiep je in jouw favoriete bestemmingen en beleef het allemaal zelf: proef de smaken, voel de sfeer en laat je verrassen. Vakantiebeurs is van 11 t/m 14 januari 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht!

Korting
Tijdens de Vakantiebeurs kost een entreebewijs voor volwassenen 17,75 euro. Wie nu een ticket koopt ontvangt 3 euro korting per persoon!
Bestel hier jouw tickets met korting >>

12332842668?profile=original

Dutch Week Travel Festival
Tijdens Vakantiebeurs wordt hal 10 in Jaarbeurs, Utrecht omgetoverd tot het Dutch Travel Week Festival. In deze hal proef, beleef en ervaar je de verschillende culturen van de wereld. Op het grote podium zijn verschillende dansoptredens, muziekworkshops, shows en lezingen. Je proeft de smaak van de wereld bij de verschillende foodtrucks. En je kunt uiteraard wat lekkers meenemen om thuis verder te genieten, die doe je op de wereldmarkt. Het Dutch Travel Week Festival is voor alle bezoekers van Vakantiebeurs te bezoeken met een normaal dagticket. Daarnaast wordt op het podium het Vakantiebeurs Prijzenfestival georganiseerd waarvan de opbrengst van de loten naar Prinses Maxima Centrum gaat.

12332842475?profile=RESIZE_1200x

Tip: Volg de Food-Tour
Stap aan boord van een smaakvol avontuur met onze exclusieve Foodtour! Ga met je smaakpapillen op wereldreis. Exposanten aan de Vakantiebeurs verwennen je met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes uit alle hoeken van de wereld. Die ultieme culinaire ervaring mag je niet missen. Ook krijg je voordeel bij aangesloten restaurants van Dutch Travel Week in Utrecht. Bestel de foodtour bij je ticket, maar wees daar wel snel bij, want we hebben slechts beperkte beschikbaarheid.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren