Het inspirerende Hoge Noorden

9715749278?profile=RESIZE_710xNiets zo fijn als wegdromen bij mooie verhalen wanneer het buiten koud en regenachtig is. Of je nu al eens in het Hoge Noorden bent geweest, het op je verlanglijstje staat of je er eigenlijk nog nooit echt aan gedacht had: laat je mee op reis nemen door de verhalen uit het Nordic inspiratiemagazine.

9715743286?profile=RESIZE_710x

Natuurlijk Scandinavië
Scandinavië is een echte natuurbestemming. En terecht, want nergens anders is de natuur zo overweldigend en ongerept als in het Hoge Noorden. Bergen, uitgestrekte vlaktes, oneindige meren, fjorden, vulkanen en kraters… het is slechts een greep uit al het natuurschoon dat je tijdens een reis door Scandinavië kunt ontdekken.

9715746857?profile=RESIZE_710x

Op culturele tijdreis
Met natuurschoon zit het dus wel goed in het Hoge Noorden. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Vikingen, kastelen en sprookjes: op sommige plekken kun je de historie nog proeven door de overduidelijke voetafdruk die het verleden heeft achtergelaten.

9715747461?profile=RESIZE_710x

Voor jong en oud
Waterpret op de duizenden uitgestrekte meren, talloze avonturenparken, wildlife spotten; Scandinavië is een echte gezinsbestemming. Hoe oud kinderen ook zijn en waar hun interesses ook liggen, hier geniet je samen van de mooiste activiteiten in de weidse natuur.

9715748266?profile=RESIZE_710x

Zomertradities en het WK Vrouwendragen
Scandinavië kent een aantal interessante evenementen. Wat dacht je van het WK Vrouwendragen in Finland of de Frederikssund Viking Games in Denemarken? Ook midzomerfeesten, food- en sportfestivals zijn goed vertegenwoordigd op de evenementenkalender van het Hoge Noorden.

Inspiratiemagazine
Nu de dagen korter worden en het weer steeds guurder wordt, is er niets zo lekker als op de bank wegdromen bij de mooiste verhalen. In het Nordic inspiratiemagazine lees je meer over de geschiedenis van Scandinavië, de leukste activiteiten voor jong en oud, een volledige evenementenkalender en nog véél meer inspirerende verhalen.
Bekijk hier de Nordic-Magazines >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE