Nooit meer smeren met vettige zonnecrème

12437542673?profile=RESIZE_1200x

30 april 2024 - (Advertentie) Sunday Brush is speciaal ontwikkeld als een makkelijke manier van minerale zonbescherming voor het gezicht. Het zonnepoeder geeft met factor 50 (SPF 50) bescherming tegen UVA en UVB stralen. Zowel tegen huidverbranding als huidveroudering (rimpels). Ook geschikt voor mannen en kinderen.

Sunday Brush is ontwikkeld voor de gevoelige huid en is 100% natuurlijk, zonder chemicaliën. Beter voor je huid én je gezondheid. Het zonnebrand poeder breng je makkelijk aan met de zelfdoserende brush en is ook zeer handig om onderweg, snel even je zonnefactor bij te werken. Vooral als je op reis bent, of op vakantie, overal waar je bent kun je even bijpoederen met de Sunday Brush, ook voor de kalende hoofdhuid. Geen handen meer wassen na het aanbrengen.

Sunday Brush heeft als voordeel:

  • Niet meer smeren met vettige zonnecrème
  • Geen handen wassen na het aanbrengen
  • Geschikt voor mannen en kinderen
  • Ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid
  • Geeft direct een mooie egale teint

(Zeer geschikt voor mannen die niet willen smeren)

12437541485?profile=original

Enkele reacties van enthousiaste gebruikers:
Geen geklieder

“Het is een fijn product, geen vette huid en makkelijk in gebruik. Snel opdoen als je onderweg bent is makkelijk. Geen geklieder met zonnebrand creme of olie.”
Tonnie


Heeft ons verrast
“Sunday Brush heeft ons echt verrast… Geen gedoe met smeren en plakkerige substanties. De brush gaat mee op vakantie, naar het terras en overal waar we maar zijn. Super makkelijk in het gebruik en handzaam in de tas. Top product, wij zijn er erg blij mee. Een aanrader voor iedereen die veilig van de zon wil genieten.“
Milou en Marloes


Zonder huid irritaties “Eindelijk een product waar mijn allergische huid goed op reageert en hierdoor een vakantie zonder huid irritaties met allerlei vervelende gevolgen. Kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer!”
Cynthia

Kijk voor meer informatie op de site van Sunday Brush >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE