12429330055?profile=original

19 april 2024 - De foodscene in Philadelphia is een directe weerspiegeling van de veelzijdige bevolking van de stad. Het is niet alleen de geboorteplaats van de iconische cheesesteak, maar ook een smeltkroes van culinaire tradities van over de hele wereld. Op de historische Reading Terminal Market, een van Amerika's oudste en grootste overdekte markten, vind je alles van Amish-gebakken goederen tot Zuid-Aziatische kruiden. Voor fijnproevers is er een overvloed aan hoogwaardige eetgelegenheden, van intieme farm-to-table restaurants tot innovatieve fusionkeukens die de grenzen van smaak en presentatie verleggen.

12429329497?profile=original

Reading Terminal Market, met meer dan 80 winkels een van de oudste en grootste overdekte markten van Amerika, heeft een enorme variëteit aan lokale en internationale lekkernijen. Van de bekende Philly cheesesteak tot ambachtelijke kazen en versgebakken lekkernijen, je smaakpapillen zullen zeker verwend worden.

12429330268?profile=original

Startpunt voor Amerikaanse avonturen
Philadelphia's strategische ligging aan de oostkust maakt het een ideaal startpunt voor een Amerikaanse rondreis. Met directe vluchten vanuit Nederland en een efficiënt openbaar vervoersysteem is de stad gemakkelijk te bereiken en te verkennen. Vanuit Philly kun je gemakkelijk doorreizen naar andere grote steden zoals New York, Washington D.C., en Boston, of kiezen voor een roadtrip door de schilderachtige landschappen van Pennsylvania en daarbuiten.

Boek een directe vlucht naar Philadelphia

12429330672?profile=originalPhiladelphia International Airport (PHL) is een transatlantische hub voor American Airlines. Als hub fungeert PHL als een belangrijk knooppunt voor het netwerk van American Airlines, met talrijke binnenlandse en internationale vluchten die vanuit deze luchthaven vertrekken.- waaronder het hele jaar door vluchten van Amsterdam rechtstreeks naar Philadelphia. Zodra je arriveert, is PHL slechts 20 minuten verwijderd van het centrum met het openbaar vervoer of de auto, wat het gemakkelijker maakt om uw reis te beginnen.

Reisspecials
AmerikaNU: Philadelphia stedentrip
Philadelphia vertegenwoordigt een belangrijke rol in de geschiedenis van Amerika. Hier werd de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Philadelphia heeft veel historische gebouwen en parken die je zeker zult bezoeken tijdens een stedentrip Philadelphia. Een stedentrip Philadelphia is een korte vakantie van je vakantie naar Amerika. Wij reserveren de retourvlucht naar Philadelphia plus 5 nachten hotel op een centrale plaats in Philadelphia. Een stedentrip Philadelphia kan ook als basis dienen van je vakantie Amerika. Deze stedentrip kun je dus altijd uitbreiden met langer verblijf of na de stedentrip kunnen wij een auto voor je huren en kan je de reis vervolgen en andere gebieden van Amerika gaan ontdekken.
Lees meer >>

GOAMERIKA: Citytrip Philadelphia, birthplace of the USA
Philadelphia is de stad voor wie geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis. Men zegt wel dat de Verenigde Staten werden geboren in Philadelphia. Een bezoek aan historische hoogtepunten zoals Independence Hall en de Liberty Bell mogen niet op uw programma ontbreken. Wandel door de oude stad en ziet het woningen van Benjamin Franklin en George Washington. Wij raden u ook zeker aan om een bezoek te brengen aan het Museum of the American Revolution en het National Constitution Centre, waar u meer te weten komt over het ontstaan van de grondwet. Ook een bezoek aan de voormalige gevangenis Eastern State Penitentiary is indrukwekkend: hier heeft Al Capone vastgezeten. Tijdens deze stedentrip van GoAmerika is een bezoek aan deze drie musea inbegrepen.
Lees meer >>

TIOGA TOURS | Countryroads vanuit Philadelphia
Philadelphia is het ideale beginpunt voor een reis langs adembenemende landschappen en door het hart van de Amerikaanse geschiedenis. Zeg je Philly, dan zeg je Liberty Bell en Independence Hall, twee iconen uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. Maar er is meer! Wandelend door het stadscentrum word je verblijd met prachtige oude gebouwen, levendige pleinen, pittoreske parken en kunst in de buitenlucht. Na je stadsbezoek is het tijd voor de schilderachtige paden van Pennsylvania en de glooiende wegen van (West) Virginia. Van Amish-gemeenschappen in Lancaster tot legendarische battlefields in Gettysburg en de natuurpracht in Shenandoah en aan de Blue Ridge Parkway: het is heel gemakkelijk om vanuit Philadelphia een gevarieerde route uit te stippelen. Ook een (trein)combi met New York en Washington DC is mogelijk. Kijk maar eens naar deze routesuggestie.
Lees meer >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE