10910382688?profile=original

In één dag de wereld rond tijdens Vakantiebeurs! Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en boek de beste deals. Kijk, proef en beleef het zelf! Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Kik hier om je tickets te bestellen >>

Talloze activiteiten rondom jouw volgende bestemming
Op Vakantiebeurs is er van alles te beleven. Het is zelfs mogelijk om alvast in de sferen te komen van jouw volgende vakantie. Proef exotische smaken op de wereldmarkt of trek een wetsuit aan en kom indoor surfen. Heb je toevallig altijd al eens willen duiken? Neem een duik in de duiktank. Sluit je dag af en kom in de Aziatische sferen in onze karaoke bar en zing een liedje mee. Een greep uit de activiteiten tijdens Vakantiebeurs.

Klik hier voor meer activiteiten >>

10910383088?profile=original

Inspiratie opdoen over Amerika, Maleisie, Noorwegen en nog veel meer!
Voor welke landen kun je allemaal terecht op Vakantiebeurs? Dat zijn er een heleboel! Op dit moment zijn de volgende landen al definitief aanwezig: Griekenland, Amerika, Taiwan, Japan, Maleisië, Spanje, Jamaica, Portugal, Slovenië, Polen, Malta, Noorwegen en België en nog veel meer landen!

Klik hier voor meer aanwezige landen >>

10910382892?profile=original

Nieuw: het persoonlijk reisadvies plein
Er is oneindig veel aanbod aan vakantiebestemmingen, maar hoe kies je de juiste bestemming? Op Vakantiebeurs staan honderden deelnemers die unieke (onontdekte) bestemmingen onder de aandacht brengen, zich richten op ontspanningsvakanties, gezinsvakanties, kampeervakanties en nog veel meer. Op het persoonlijk reisadvies plein in hal 8 staan er persoonlijke reisadviseurs voor je klaar om samen met jou te ontdekken welke vakantie er bij jou past.

Vakantiebeurs inspiratie & blog
Is reizen je passie of ben je op zoek naar de leukste bestemmingen, reistips of verhalen? Je vindt het op onze website. We nemen je bijvoorbeeld mee naar de plekken in Instanbul, Nieuw-Zeeland, IJsland en Parijs. Of lees meer over duurzaam reizen.

Klik hier voor inspiratie >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren