Vakantiebeurs, in één dag de wereld rond

12345399259?profile=RESIZE_710x

4 januari 2024 - Een droomreis bestaat uit onvergetelijke ervaringen en herinneringen. Op Vakantiebeurs ervaar je een tipje van de sluier en krijg je de kans om alvast te ervaren hoe het is om op je volgende bestemming te zijn. Van de mooiste onontdekte plekjes tot het boeken van de perfecte huwelijksreis, een avontuurlijke roadtrip, of het genieten van een luxe all-inclusive reis. Wat wordt jouw volgende ervaring? Vakantiebeurs is van 11 t/m 14 januari 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht!

Bestel nu je tickets met korting
Tijdens de Vakantiebeurs kost een entreebewijs voor volwassenen 17,75 euro. Wie nu een ticket koopt ontvangt 3 euro korting per persoon!
Bestel hier met korting >>

12345399274?profile=RESIZE_710x

Kidspaspoort & route
Voor de kleine reiziger is er een speciale kidsroute uitgestippeld op de beursvloer. Emmie van de Wereldtrein neemt je mee op reis over Vakantiebeurs, verzamel zoveel mogelijk stickers in je kidspaspoort, doe leuke activiteiten en aan het einde van de dag ben je een echte wereldreiziger net als Emmie! Het kidspaspoort is gratis verkrijgbaar bij entree hal 8 en entree hal 10.

12345398884?profile=RESIZE_710x

Duurzaamheidsroute
Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker element in het nieuwe reizen. Vakantiebeurs sluit zich graag aan bij deze thema’s en ontwikkelde zodoende de duurzaamheidsroute, langs partners die vakanties en reizen aanbieden met daarbij duurzaamheid in het achterhoofd. Veel van onze deelnemers bezitten dan ook het Travelife Partner-certificaat.

12345398895?profile=RESIZE_710x

Volop entertainment
In hal 10 organiseren wij het Dutch Travel Week Festival! Hier vind je de wereldmarkt, een foodtruckfestival en een groot podium met dansoptredens, muziekworkshops en shows. TV-kok Ramon Brugman is aanwezig met de kookshow, er komen reisinfluencers en is er dagelijks het Vakantiebeurs Prijzenfestival. Maak kans op mooie prijzen, zoals reisaccessoires, reistegoeden en volledige vakanties! De totale opbrengst gaat naar het Prinses Maxima Centrum.

12345399470?profile=original

Bezoek onze stand
Uiteraard is Meridian Travel ook weer aanwezig op de Vakantiebeurs. Je vindt ons in hal 12, stand A070. We hebben leuke beursaanbiedingen m.b.t. onze magazines en gidsen en hebben een leuk, nieuw abonnement in de aanbieding. Dus hopelijk tot ziens in Utrecht!

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren