Valentijnsaanbieding Hurtigruten: 2e Persoon 50% korting

8542477866?profile=RESIZE_710xReis samen per postboot langs de Noorse fjorden! De ongerepte Noorse fjordenkust is één van de meest afwisselende bestemmingen ter wereld, met fascinerende landschappen en Arctische wildernis van oneindige schoonheid. Niemand brengt je dieper in het hart van het ruige Noorse landschap dan Hurtigruten! Samen met een naaste is deze reis éxtra speciaal. Boek een Hurtigruten reis in de periode 11 februari t/m 21 februari 2021 en de 2e persoon ontvangt een korting van maar liefst 50%!
 
Geselecteerde vertrekdata, kies je favoriete seizoen!
De Hurtigruten Valentijnsaanbieding is geldig voor geselecteerde vertrekdata in de periode juli t/m december 2021. Altijd al eens op jacht willen gaan naar ’t noorderlicht? Of juist volop genieten van 24 uur daglicht tijdens de middernachtzonperiode? Het kan dit jaar nog!
Bekijk hier deze aanbieding >>

8542476252?profile=RESIZE_710x

Goed om te weten – Boek met vertrouwen!
We begrijpen dat het boeken van een vakantie in deze tijd van reisbeperkingen nog riskant kan aanvoelen. Om u dat risico te ontnemen en toch met plezier en vertrouwen nieuwe reisplannen te kunnen maken, biedt Hurtigruten een aangepast annuleringsbeleid voor alle nieuwe boekingen met vertrek in 2021, ook geldig voor deze unieke Hurtigruten Valentijnsaanbieding!

Voor meer informatie: Hurtigruten Flexibel annuleringsbeleid

Informatie & reserveren
Norske Noorwegen Reizen
Exclusief vertegenwoordiger Hurtigruten
Telefoon: 023-5289856
info@norske.nl

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE