Welkom in The Sunshine State

12756875080?profile=original

7 augustus 2024 - Welkom in het betoverende Florida, de zonnige bestemming bekend als de Sunshine State. Van de schitterende themaparken in Orlando tot de tropische schoonheid van de Florida Keys; dit is het hele jaar door een fantastische bestemming. Florida is een onweerstaanbare plek en een ideale bestemming voor het hele gezin. Bekend om haar hagelwitte zandstranden, heerlijk zonnige klimaat, fantastische pretparken en vele watersportactiviteiten. Er is zoveel te beleven! Van geweldige attracties in de bekende themaparken rondom Orlando als Walt Disney World en Universal Studios Florida tot aan natuurparken waar je wildlife van dichtbij kunt spotten, zoals in het Everglades National Park. Snorkelen en duiken kun je bij de zuidelijke Florida Keys. Of ga lekker shoppen in een van de vele malls die Florida rijk is en die veel groter zijn dan in Nederland.

Florida ontdekken met de kinderen
Jong en oud kunnen zich vermaken in The Sunshine State door de perfecte combinatie van diverse attracties en zon, zee en strand. Ook voor de allerkleinsten is er ontzettend veel te beleven. Florida staat bekend om de geweldige themaparken die geschikt zijn voor alle leeftijden. Naast Walt Disney World vind je er ook Universal Studios Florida, dat bekendstaat om de attracties en shows rond bekende tekenfilmfiguren zoals de Minions en Spongebob Squarepants. Ook LEGOLAND Florida is speciaal ontworpen voor jonge kinderen.

Naast de grotere themaparken zijn er verschillende dierentuinen en aquaria die geschikt zijn voor jonge kinderen. De Central Florida Zoo, Miami Zoo en Jacksonville Zoo zijn enkele opties. Het Clearwater Marine Aquarium biedt de kans om geredde dieren zoals dolfijnen en zeeschildpadden te zien. Maar ook een airboat-tour van Wild Florida, gecombineerd met een bezoek aan hun dierentuin, vinden jonge kinderen leuk. En wist je dat er in Weeki Wachee Springs State Park echte zeemeerminnen wonen?

Lees het hele artikel in reismagazine STARS, STRIPES & MAPLE LEAVES (Alleen voor abonnees) >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE