Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Noorderlicht boven Rundhaug

Tijdens mijn februari reis op jacht naar het Noorderlicht hadden we het geluk om 5 van de 7 nachten dit prachtige natuurverschijnsel te zien. Deze foto is genomen in Rundhaug. Totaal verkleumd van de kou bleven we met een klein groepje die-hards net zo lang wachten tot het groene dansende licht zich liet zien. Omdat je bij Rundhaug in de bewoonde wereld bent is er wel lichtvervuiling te zien, maar dat maakt het Noorderlicht niet minder mooi.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

  • Heel bijzonder fenomeen. Heb het één keer mogen mee maken, lang geleden, dat het zichtbaar was vanuit het plantsoen bij ons om de hoek. Kon mijn ogen niet geloven dat het hier in Nederland ook kon voorkomen, maar een krantenbericht bevestigde m mijn waarneming later.Prachtige foto!  Je andere foto's zijn ook heel mooi (vooral die van de zonsondergang in Madagaskar en van Antelope Canyon).

Dit antwoord is verwijderd.

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren