Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Beroemde haarspeldbocht

In 2018 kiezen we voor de noordrand van de Grand Canyon om de reis rond te maken. De weg vanaf Page daarnaartoe voert ons door een bijzonder schilderachtig gebied, het Vermillion Cliffs National Monument, waar we een unieke overnachtingsplaats hebben kunnen reserveren. Onderweg passeren we de – misschien wel – beroemdste haarspeldbocht ter wereld: the Horseshoe Bend. In zijn aanloop naar de Grand Canyon maakt de Colorado Rivier hier een bocht van 270 graden. Het uitzicht is spectaculair, maar dat hebben meer mensen ontdekt. Het is hier drukker dan een zonnige dag op Scheveningen! Opvallend zijn vooral de Chinezen die in hun nette kleding en op hoge hakken tussen de rotsen door klauteren.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

Dit antwoord is verwijderd.