Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Grand Canyon North Rim

We besluiten onze rondreis deze keer op de noordrand van de Gran Canyon. Vanaf een uitzichtpunt boven een zijcanyon kijken we hier op ongeveer gelijke hoogte tegen ze zuidrand aan. Andere uitzichtpunten langs de noordrand liggen aanzienlijk hoger en kijken uit op de vlakte achter de zuidrand. De Colorado trekt  hier op enige afstand van links naar rechts door het midden van dit beeld aan ons voorbij. Rechts van het midden is nog net iets van het groen-blauwe water in een bocht te zien.

Nog één dagreis en we zijn weer terug in Las Vegas, de meest extravagante stad ter wereld. Voor de laatste keer verbazen we ons over wat hier allemaal te beleven en te zien is. Dan stappen we op het vliegtuig om pakweg 12 uur later met beide benen op de grond terug te keren na onze voetsporen te hebben achtergelaten in zeven nationale parkem, tien staatsparken en vier nationale monumenten.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren